DEK Sound&Speed - Автоаудио, автомобилно осветление и аксесоари

Обратно във "Фотогалерия"

Untitled Document

Озвучаване на BMW 520i 1.1 kW

Това е едно примерно озвучаване на BMW Е 34 или така наречената 5-та серия.
Хубаво е да знаем, че колите наи-общо се делят на автомобили с един и с два обема /седан или хечбег/. От това зависи и подхода при озвучаване.
Този тип автомобил се води седан, тоест с два обема /първо - мястото за пътниците и второ - багажника/. Първото, до което води този факт, е че ако искаме да монтираме събуфер то той се представя по-добре в коли с един обем.

 

Това е причината двата 30 сантиметрови събуфери на “PIONEER TSW-305F “ да бъдат монтирани на гърба на задната седалка посредством добре тапицирана кора от шпертплат. На подобна такава са и основните басове, нискочестотни 45 - сантиметрови говорители “EMINENCE KAPPA-LF“.

 

Ясно се виждат и четирите броя усилватели - един 2 Х 100 W DEK DA 12100 за предните 13 сантиметрови колони на фирмата “ Magnat “ и три 2 Х 150W DEK DA 12150 задната част на озвучителнта система. Разбира се при такава мощност е неоходимо да сe постави кондензатор за облекчаване на захранването при екстремни натоварвания. Средночестотните и високочестотни говорите са монтирани върху задната кора, където надежно е поставена дървена вложка тапицирана с непрозрачен звукопроводим плат.

 

За да получите пълно удоволствие от звука в колата ще трябва да се монтира и достатъчно качествен звукоисточник, който в случая е CD/MP3 плейар “Alpine”.

 

CD\MP3 ALPINE

2бр. 15" EMINENCE KAPPA-LF
2бр. 12" PIONEER TSW-305F
2бр. tw. EMINENCE APT-80
2бр. 13 см. говорители Magnat.
3бр. усилватели DEK DA 12150
1бр. усилвател DEK DA 12100 за предните 13 см говорители Magnat.

1бр. кондензатор Boschman 1F.

 

Ефектно осветление.

 

 

 

Обратно във "Фотогалерия" Обратно горе
Авто аудио